Gekwalificeerd serviceteam

Ons gekwalificeerd serviceteam staat voor u klaar in onze werkplaats. U kunt bij ons terecht met alle soorten en merken bezorgfietsen en Cargo Bikes.

Doordat wij tevens beschikken over een mobiele werkplaats (fietsenmaker aan huis) is het ook mogelijk om bij u op de bedrijfslocatie reparaties uit te voeren.

Wij hanteren normale werkplaatstarieven volgens de BOVAG fietsmakertarievenlijst, wij rekenen een toeslag voor de voorrijkosten bij gebruik van mobiele service.

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. Daarnaast zijn de monteurs tevens Ebike gecertificeerd om snel en deskundig storingen te diagnosticeren.

Ombouw en aanpassingen

Bij Ebike Delivery Nederland zijn we ook gespecialiseerd in het verzorgen van aanpassingen aan uw Cargo Bike. U moet dan denken aan bijvoorbeeld extra externe verlichting. Maar ook werkverlichting, usb-laders of extra lithium accu’s, waar dan weer warmhoudapparatuur of andere elektronische apparatuur op aangesloten kunnen worden.

Zoveel mensen....zoveel wensen!