Ebike Delivery Nederland is ontstaan uit groei van Ebike and More Zuidland.

Ebike and More Zuidland is de Nr 1 Ebike Expert van Nederland.

De milieuzones in Nederland komen steeds meer in opmars en het verbannen van bestelauto's uit de steden gaat steeds meer en sneller gebeuren, want iedereen weet dat dit schade toebrengt aan onze samenleving. Wij kunnen deze complexe operatie voor u aanpakken door het inzetten van elektrische bezorgfietsen en scooters. Met ons modulair systeem van vervoersmogelijkheden ook nog eens geheel op maat voor u gemaakt!

Juist doordat wij een klein gespecialiseerd bedrijf zijn met grote zorg voor uw wensen, kunnen wij hier snel op in spelen. Wij kunnen u bezoeken om de specifieke wensen te bespreken en tevens kennis laten maken met één van onze producten. Zo kunnen wij u de leverantie van hoge product kwaliteit en servicegraad garanderen op de meest aansprekende schone wijze. Dus ook voor onze after sales kunnen wij snel handelen.

De opbouw, service en reparatie gebeurt geheel in eigen huis, hierdoor ontstaat een snelle afhandeling van verkoop, levering en onderhoud. Mede doordat wij Bosch ebike servicecentre, Qwic, Bikkel, Victoria Trenergy en Vogue dealer zijn geeft dit onze ebike expertise aan. Door onze jarenlange expertise van onderhoud en leveringen aan bestaande bezorgdiensten (catering service) en omdat wij onderdeel zijn van Ebike and More Zuidland, kunnen wij voor u de meest veelzijdige partner zijn in uw bezorgafdeling.

 

Voordelen van Ebike Delivery Nederland

  • Met de elektrisch bezorgfiets van Ebike Delivery Nederland rij je verder dankzij de grote accucapaciteit (612 Wh)
  • Ontwikkelt en gebouwd in eigen huis, zodat de juiste spullen op uw toekomstige bezorgfiets gemonteerd worden!
  • Geen imitatie maar 100% made in Holland en "nu standaard geleverd met 2 jaar garantie (ook op accu en motor)"
  • Dankzij het "double reinforced aluminium frame" is ons damesmodel haast net zo sterk en robuust als het herenmodel
  • Personeel inzetbaar vanaf 15 jaar
  • Geen rijbewijs nodig
  • Geen dure verzekeringen afsluiten
  • Milieuzone's en autovrije zone's van binnensteden zijn zo in te rijden
  • Mocht onverhoopt de accu leeg zijn, kunt u altijd als een nomale fiets verder rijden

Naast de levering van "onze" eigen delivery ebike, zijn wij ook dealer van Azor en www.bakfiets.nl allebei 1e klas producten en geproduceerd in Hoogeveen. De Cargobikes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten en tevens leverbaar met flightcase en koelbox. Klik hier voor meer informatie.

Ook voor uw specifieke wensen kunt u bij ons terecht. Net als het regelen en verzorgen van onderhoudscontract en een full operational lease van uw delivery ebikes en cargobikes. Wij werken nauw samen met een lease- en een verzekeringsmaatschappij.